Content creatie

 

CONTENT CREATIE

Content is de brandstof voor je online marketing machine

 

Content creatie

OVER CONTENT CREATIE

Content is de brandstof voor je online marketing machine. Of het nu gaat over ebooks, whitepapers, infographics, video of webpagina's. Goede content marketing zorgt ervoor dat je vertrouwen opbouwt bij je potentiële klanten en dat je een thought leader wordt in jouw werkveld. Zonder content geen goede online marketing resultaten. 

Wij helpen je bij het opzetten van je content strategie, content kalender en bij het realiseren van content gericht op je doelgroep. We zorgen er ook voor dat je content geoptimaliseerd is voor zoekmachines en gevonden wordt door jouw potentiële klanten. 

Maak gerust een afspraak met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe wij jou kunnen helpen het meeste uit je content marketing strategie te halen.


CONTENT STRATEGIE EN PLANNING

Goede content marketing begint met een goede content strategie. Het is belangrijk om je een aantal dingen af te vragen voordat je begint. Met welke informatie kan je jouw doelgroep het beste helpen? Welke tone of voice kan je het beste gebruiken? En waar kan je jouw doelgroep het beste bereiken. Een goede manier om hier achter te komen is door het gebruik van buyer persona's

Ook is het goed om je af te vragen hoe je jouw content zo goed mogelijk vindbaar kan maken. Wij helpen je hierbij doormiddel van een zoekwoordenonderzoek

Als je content strategie af is, kan je de content in gaan plannen. Met een content kalender helpen we je om de content op je juiste momenten te publiceren en op de juiste plekken te promoten. 

Content strategie en planning
Blog marketing

BLOG MARKETING

Bedrijven die bloggen realiseren 55% meer website bezoekers, 97% inbound links. Met bloggen help je jouw doelgroep tijdens het koopproces. Je geeft tips en hulp die je baseert op jouw ervaring en kennis. Met bloggen laat je de wereld weten dat jij de 'thougth leader' bent in jouw vakgebied. Als je iedere week relevante blogs publiceert dan groei je in het aantal volgers.

Wij helpen je bij het uitstippen van een uitgekiende blog strategie die efficiënt is en effectief werkt. Het resultaat? Meer volgers, conversie in leads en tevreden klanten. 

icon-24.png
OPZOEK NAAR NIEUWE LEADS? Neem contact op