Businessman showing computer screen to coworkers in creative office

 

CONTENTCREATIE

Content is de brandstof voor je online marketing machine

 

Content creatie

OVER CONTENTCREATIE

Content is de brandstof voor je online marketing machine. Of het nu gaat over ebooks, whitepapers, infographics, video of webpagina's. Goede content marketing zorgt ervoor dat je vertrouwen opbouwt bij je potentiële klanten en dat je een thought leader wordt in jouw werkveld. Zonder goede content zijn er geen goede online marketing resultaten. 

Wij helpen je bij het opzetten van je contentstrategie, contentkalender en bij het realiseren van content die gericht is op je doelgroep. We zorgen er ook voor dat je content geoptimaliseerd is voor zoekmachines en gevonden wordt door jouw potentiële klanten. 

Maak gerust een afspraak met één van onze inbound marketing consultants om te bekijken hoe wij jou helpen om het maximale uit je contentmarketingstrategie te halen.


CONTENTSTRATEGIE EN PLANNING

Goede content marketing begint met een goede contentstrategie. Het is belangrijk om je een aantal dingen af te vragen voordat je begint. Met welke informatie kan je jouw doelgroep het beste helpen? Welke tone of voice kan je het beste gebruiken? En waar kan je jouw doelgroep het beste bereiken? Een goede manier om hier achter te komen is door gebruik te maken van buyer persona's

Ook is het goed om je af te vragen hoe je jouw content zo goed mogelijk vindbaar maakt. Wij helpen je hierbij door middel van een zoekwoorden onderzoek

Als je content strategie af is, plan je de content in. Met behulp van een contentkalender helpen we je om de content op je juiste momenten te publiceren en op de juiste plekken te promoten. 

Content strategie en planning
Blog marketing

BLOG MARKETING

Bedrijven die bloggen realiseren 55% meer websitebezoekers en 97% meer inbound links. Met bloggen help je jouw doelgroep tijdens het koopproces. Je geeft tips en hulp die je baseert op jouw ervaring en kennis. Met bloggen laat je de wereld weten dat jij de 'thougth leader' bent in jouw vakgebied. Als je iedere week relevante blogs publiceert dan groeit je zichtbaarheid en volgers.

Wij helpen je bij het uitstippelen van een uitgekiende blog strategie die efficiënt is en effectief werkt. Het resultaat? Meer volgers, leads en tevreden klanten!

 

Hulp nodig met contentcreatie?
Plan direct je gesprek


Onze inbound marketing consultants staan voor je klaar. Heeft jouw onderneming uitdagingen met betrekking tot het realiseren van groei in marketing en sales? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.