ConsultancyBanner

 

INBOUND MARKETING CONSULTANCY

Met een duidelijk inbound marketing gameplan zorgen we ervoor dat je altijd het meeste uit je inbound marketing activiteiten zal halen

 

GameplanZonderAchtergrond

START JE ONLINE GROEI MET EEN
INBOUND MARKETING GAMEPLAN!

Het uitvoeren van een inbound marketing & sales strategie vergt de nodige kennis, tijd en capaciteit. Het werkveld van online marketing groeit en verandert dagelijks. Het volgen van de laatste online ontwikkelingen en het effectief en efficiënt behalen van resultaten kan een enorme uitdaging zijn voor je team. Niet alleen vanwege het kennisniveau, maar ook vanwege de beschikbare tijd of capaciteit. 

Jouw inbound marketing succes begint altijd met een duidelijk inbound game plan.
Onze consultants bepalen samen met jouw team de online marketing doelen en de manier waarop deze doelen gehaald worden. 

Het inbound marketing game plan zorgt ervoor dat we te werk kunnen gaan op een efficiënte manier die past bij de behoeften van de klant. Door het opstellen van duidelijke doelen en plannen wordt het succes van de campagne en de ROI goed meetbaar. Naast het game plan helpen onze consultants jou verder op weg met inbound marketing & Hubspot training, inbound marketing support en coaching.

Maak een afspraak met één van onze inbound marketing consultants om te leren hoe een inbound marketing game plan jouw bedrijf verder helpt.

INBOUND MARKETING CONSULTANCY

Het betrekken van specialisten verkort de leercurve binnen je team en leidt in veel situaties tot sneller resultaat. Onze inbound consultants zijn ervaren, hands-on, pragmatisch en resultaatgericht. We ontzorgen jouw team of ondersteunen en begeleiden in de uitvoering. In inbound marketing komen veel online marketing disciplines bij elkaar. Daarom bieden wij de volgende diensten in samenhang aan.

Icon_BuyerPersona_PNG.png

Heb je samen met de inbound marketing consultant een buyer persona uitgewerkt dan wordt het tijd om de persona en de criteria op te zetten in Hubspot. Dit vormt de basis voor leadkwalificatie, formulieren en de daarbij behorende segmentatielijsten in Hubspot.

 Onze consultants voeren dit werk uit in Hubspot of assisteren jou daarbij. De buyer persona structuur is een belangrijk element voor alle inbound marketing campagnes die je uitvoert.

Icon_Website_PNG.png

Website Realisatie

Je website is de centrale 'hub' waar al je inbound marketing activiteiten op gericht zijn. Wij zorgen voor een continu proces van websiteverbeteringen en -realisatie op basis van het 'growth driven design' principe van Hubspot.

Zoekmachine marketing

Hoe trek je de juiste bezoekers naar je website? Dankzij het buyer persona onderzoek weet je welke onderwerpen je ideale klant belangrijk vindt. Maar weet je ook hoe jouw klanten zoeken op internet? Welke zoekwoorden gebruiken ze? Een zoekwoorden onderzoek geeft hier antwoord op. Daarom adviseren wij om een dergelijk onderzoek uit te voeren nog voordat je begint met inbound marketing en de daarbij horende content marketing.

Onze inbound consultant voert dit onderzoek uit en brengt in beeld waar de kansen en bedreigingen liggen op het gebied van SEO en SEA. Onze inbound marketing consultant is daarnaast beschikbaar voor het correct opzetten en gebruiken van Google Analytics, het uitvoeren van link marketing en het optimaliseren van teksten.

Icon_ContentCreation_PNG.png

Zonder goede content heb je geen goede online marketing resultaten. Wij helpen je daarom bij het opzetten van je content strategie, content kalender en bij het realiseren van content die gericht is op de behoeften van je doelgroep.

Icon_SocialMedia_PNG.png

Met social media help je je doelgroep persoonlijk en interesseer je hen voor je content. Cliptoo helpt je bij het uitdenken en invoeren van een effectieve social media strategie.

Icon_Email_PNG.png

E-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds een van de meest effectieve communicatiekanalen. Iedereen leest zijn of haar email dagelijks via laptop, tablet of smartphone. Wij ondersteunen bij het opzetten van effectieve e-mail campagnes die het effect van je inbound marketing campagne verhogen. 

Icon_Automation_PNG.png

Een lead beweegt zich niet vanzelf door de funnel. Je moet hierbij een handje helpen. Hoe doe je dat en hoe kom je erachter welke leads je meest ideale potentiële klanten zijn? Hoe 'warm je ze op' zodat je verkoopteam deze gekwalificeerde leads zo effectief mogelijk opvolgt? Onze inbound consultant helpt je bij het opzetten, testen en uitvoeren van je lead nurturing workflows en campagnes. Samen bepaal je scores die toegekend worden aan leads op het gebied van fit (in hoeverre past de lead) en interesse (interactie met content).

Icond_CRM.png

Conversie Optimalisatie

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het gedrag en de conversie van leads. Hoe kom je erachter welke conversiestrategie het beste werkt en hoe kun je de conversiestrategie afstemmen op je buyer persona's? Je werkt samen met onze consultant aan het identificeren en optimaliseren van de conversie op je website, blog, call-to-actions, landingspagina's, bedankpagina's, pillar pagina's, e-mailcampagnes, social kanalen en chat kanalen.