Candid image of a group with succesful business people caught in an animated brainstorming meeting.jpeg

 

INBOUND MARKETING CONSULTANCY

Met een duidelijk inbound marketing gameplan zorgen we ervoor dat je altijd het meeste uit je inbound marketing activiteiten zal halen

 

Inbound Marketing Gameplan

START JE ONLINE GROEI MET EEN
INBOUND MARKETING GAMEPLAN!

Het uitvoeren van een inbound marketing & sales strategie vergt de nodige kennis, tijd en capaciteit. Het werkveld van online marketing groeit en verandert dagelijks. Het volgen van de laatste online ontwikkelingen en het effectief en efficiënt behalen van resultaten kan een enorme uitdaging zijn voor je team. Niet alleen vanwege het kennisnivo maar ook vanwege de beschikbare tijd of capaciteit. 

Jouw inbound marketing succes begint altijd in met een duidelijk inbound game plan.
Onze consultants zullen samen met jouw team de online marketing doelen bepalen en de manier waarop deze doelen gehaald worden met inbound marketing activiteiten. 

Het inbound marketing game plan zorgt ervoor dat we te werk kunnen gaan op een efficiënte manier die past bij de behoefte van de klant. Door het opstellen van duidelijke doelen, en plannen van de inbound activiteiten worden het succes van de campagne en de ROI goed meetbaar.  Naast het game plan helpen onze consultants jou verder op weg met inbound marketing & Hubspot training, inbound marketing support en coaching.

Maak een afspraak met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe een inbound marketing gameplan jouw bedrijf verder kan helpen. 

INBOUND MARKETING CONSULTANCY

Het betrekken van specialisten verkort de leercurve binnen je team en leidt in veel situaties tot het sneller en beter bereiken van de resultaten. Onze inbound consultants zijn ervaren, hands-on, pragmatisch en resultaat gericht. We ontzorgen jouw team of supporten en begeleiden in de uitvoering. Onderstaande diensten worden vaak ingezet als onderdeel van de uitvoering van de retainer afspraken met onze klanten. 

Icon_BuyerPersona_PNG.png

Heb je samen met de inbound marketing consultant een buyer persona uitgewerkt dan kan de persona en de criteria worden opgezet in Hubspot. Onze consultants zetten dit profiel, de workflows op die bepalen hoe je persona’s gekwalificeerd worden als lead, de formulieren en de daarbij behorende segmentatie lijsten op in Hubspot of assisteren hierbij. Deze buyer persona profiel structuur is een basis element voor alle inbound marketing campagnes die je gaat uitvoeren.

Icon_Website_PNG.png

Website Realisatie

Je website is de centrale 'hub' waar al je inbound marketing activiteiten op gericht zijn. Wij zorgen voor een continue proces van website verbeteringen en realisatie op basis van het 'growth driven design' principe van Hubspot.

Zoekmachine marketing

Hoe haal je de meeste buyer personas naar je website? Je weet inmiddels welke onderwerpen je buyer persona belangrijk vindt. Dus voordat je gaat starten met je inbound marketing campagnes en de daarbij behorende content marketing adviseren wij om een gedegen zoekwoorden plan op te zetten die aansluit bij het zoekgedrag van je buyer persona. Onze inbound consultant zal dit onderzoek uitvoeren en adviseren waar de kansen liggen voor jouw content tov de content van je concurrenten. Je kunt onze inbound marketing consultant verder inschakelen voor het goed opzetten van je Google analytics activiteiten, het uitvoeren van linkbuilding acties, het SEO optimaliseren van je webpagina’s, en activiteiten om te scoren op ‘featured snippets’..

Icon_ContentCreation_PNG.png

Zonder content geen goede online marketing resultaten. Wij helpen je bij het opzetten van je content strategie, content kalender en bij het realiseren van content gericht op je doelgroep.

Icon_SocialMedia_PNG.png

Met social media kun je je doelgroep persoonlijk helpen en interesseren voor je content. We helpen je bij het uitdenken en invoeren van een effectieve social media strategie.

Icon_Email_PNG.png

Email marketing

Email marketing is nog steeds een van de meest effectieve communicatie kanalen. Iedereen leest zijn of haar email dagelijks via laptop, tablet of smartphone. Wij ondersteunen bij het opzetten van effectieve email campagnes die het effect van je inbound marketing campagne verhogen. 

Icon_Automation_PNG.png

Een lead beweegt zich niet vanzelf door de funnel. Je moet hem een handje helpen. Hoe doe je dat en hoe kom je erachter welke leads je meest ideale potentiële klanten zijn. Hoe kun je ze ‘warm draaien’ zodat je verkoopteam deze gekwalificeerde leads zo effectief mogelijk kan opvolgen? Onze inbound consultant helpt je bij het opzetten, testen en uitvoeren van je lead nurturing workflows en campagnes. Samen bepaal je welke lead scores worden toegekend aan welke persona profiel elementen en welke scores toegekend wordt aan het getoonde online gedrag.

Icond_CRM.png

Conversie Optimalisatie

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het gedrag en de conversie mogelijkheden van je buyer persona. Hoe kom je erachter welke conversie strategie het beste werkt en hoe kun je de conversie strategie afstemmen op je buyer personas. Je werkt samen met onze consultant aan het identificeren en optimaliseren van de conversie mogelijkheden op je website, blog, smart call-to-actions, landing pagina's, bedank pagina's, pillar pagina's, email campagnes en social en chatkanalen.