Candid image of a group with succesful business people caught in an animated brainstorming meeting.jpeg

 

INBOUND MARKETING GAMEPLAN

Met een duidelijk inbound marketing gameplan zorgen we ervoor dat je altijd het meeste uit je inbound marketing activiteiten zal halen

 

Inbound Marketing Gameplan

OVER HET INBOUND MARKETING GAMEPLAN

Aan de basis van inbound marketing succes staat altijd een duidelijk plan. Op basis van online marketing doelen, bepalen we op welke manier inbound marketing activiteiten ingezet zullen worden en wanneer ze zullen worden uitgevoerd. 

Het inbound marketing gameplan zorgt ervoor dat we te werk kunnen gaan op een efficiënte manier die past bij de behoefte van de klant. Door het opstellen van duidelijke doelen, en plannen van de inbound activiteiten worden het succes van de campagne en de ROI goed meetbaar. 

Maak gerust een afspraak met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe een inbound marketing gameplan jouw bedrijf verder kan helpen. 

 

ONDERDELEN INBOUND MARKETING GAMEPLAN

Het inbound marketing gameplan is een verzameling van inbound activiteiten die elkaar versterken en er samen voor zorgen dat jij je online marketing doelen bereikt. Hieronder vind je voorbeelden van inbound marketing activiteiten waar wij je bij helpen

Icon_BuyerPersona_PNG.png

Voor effectieve leadgeneratie en content marketing resultaten zijn buyer personas onmisbaar. Wij zorgen voor heldere buyer persona profielen die je vertellen tegen welke problemen jouw doelgroep aanloopt en hoe jij ze daar het beste bij kan helpen. 

Icon_Website_PNG.png

Website

Je website is de centrale 'hub' waar al je inbound marketing activiteiten op gericht zijn. Wij zorgen voor een continue proces van website verbeteringen en realisatie op basis van het 'growth driven design' principe van Hubspot.

Zoekmachine marketing

Je website staat. Maar hij moet nog wel gevonden worden. Wij helpen bij het opstellen van een zoekwoordenstrategie en het optimaliseren van je content. We zorgen ervoor dat je website aansluit bij het zoekgedrag van jouw doelgroep.

Icon_ContentCreation_PNG.png

Zonder content geen goede online marketing resultaten. Wij helpen je bij het opzetten van je content strategie, content kalender en bij het realiseren van content gericht op je doelgroep.

Icon_SocialMedia_PNG.png

Met social media kun je je doelgroep persoonlijk helpen en interesseren voor je content. We helpen je bij het uitdenken en invoeren van een effectieve social media strategie.

Icon_Email_PNG.png

Email marketing

Email marketing is nog steeds een van de meest effectieve communicatie kanalen. Iedereen leest zijn of haar email dagelijks via laptop, tablet of smartphone. Wij ondersteunen bij het opzetten van effectieve email campagnes die het effect van je inbound marketing campagne verhogen. 

Icon_Automation_PNG.png

Marketing automation

Leadnurturing en marketing automation zijn heel effectief voor het communiceren met leads. Wij helpen je bij het analyseren van het communicatieproces en bij het opzetten van workflows die passen bij je marketing doelen.

Icond_CRM.png

Op basis van welke kwalificatie kriteria worden leads gesegmenteerd? Verzamel lead informatie via je website zodat je beter kunt begrijpen naar welke informatie je lead op zoek is. 

icon-24.png
OPZOEK NAAR NIEUWE LEADS? Neem contact op