cliptoo-symbol-16x16-bluegreen.png.png
image002.png
Header Advieskeuze Online Marketing Academy

ONLINE MARKETING ACADEMY

VOOR FINANCIEEL ADVIESKANTOREN

Alle_modules_test_2.0.png

SCHRIJF JE IN!

en ontvang elke week een module van de online marketing academy voor financieel advieskantoren

De online marketing academy helpt jouw financieel advieskantoor bij het realiseren van een online marketingplan en het opzetten van een onlinemarketing campagne.

De academy is verdeeld over zes verschillende modules:

  • Module 1: Wat is online marketing 
  • Module 2: Doelgroepen en buyer persona's
  • Module 3: De rol van uw kantoorpagina 
  • Module 4: Content marketing 
  • Module 5: Betaald adverteren 
  • Module 6: Lead management 

Vul rechts het formulier in en klik op versturen, ontvang vandaag nog je eerste module. Daarna sturen wij elke week een nieuwe module naar je email adres.

Vul het formulier in en ontvang je eerste module

Man_Coffee_Ipad_Header_2.0_PNG.png
Avatar_Wouter.png
Wouter Gijsbertsen | Cliptoo Marketing
@wgijsbertsen of @cliptoo

Inbound marketing is de meest succesvolle online marketing methode. Door online kennis en ervaring te delen ben je beter vindbaar, gaat je doelgroep je volgen en ben je in staat om een effectievere leadgeneratie op te zetten.  Met deze bewezen aanpak is succesvolle online marketing voor elk kantoor haalbaar. Een eerste voorproefje wilden we  samen met Advieskeuze.nl beschikbaar maken door middel van deze online marketing academy.

Avatar_David.png
David de Boom | Advieskeuze.nl
@advieskeuze
Dagelijks spreken wij kantoren die hulp of ondersteuning vragen bij hun marketing, omdat wij een platform faciliteren waarop het mogelijk is je kantoor online te profileren voor consumenten. Maar wij zijn geen specialisten in online marketing. Door met Cliptoo samen te werken, kunnen wij toch aan de vraag van onze klanten tegemoet komen.”
Over Cliptoo

Cliptoo Marketing, is een B2B inbound marketing bureau die bedrijven in de professionele dienstverlening helpt  bij het vormgeven van 'thought leadership' en leadgeneratie.
Het bureau ondersteund bij het realiseren van buyer personas, inbound marketing strategie, zoekmachine marketing, website ontwikkeling, content marketing, email marketing, lead nurturing en implementatie van hubspot software.

De Online Marketing Academy
Met de Online Marketing Academy willen Advieskeuze.nl en Cliptoo Marketing kantoren helpen met de basiskennis rondom content marketing, zoekmachine marketing, e.d.. De Online Marketing Academy bevat zes modules met uitleg en opdrachten die kantoren helpen bij het realiseren van een online marketingplan en het opzetten van een online marketing campagne.
Over Advieskeuze
Advieskeuze.nl is het onafhankelijke consumentenplatform voor financieel advies in Nederland. Door het tonen van relevante kantoorinformatie en het verzamelen van betrouwbare klantreviews maakt Advieskeuze.nl de dienstverlening van financiële adviseurs inzichtelijk en helpt de consument bij het maken van een betere keuze voor een dienstverlener. Advieskeuze.nl is een onafhankelijk onderdeel van de Consumentenbond.