Cliptoo.png
de_advocatenwijzer.png
Footer.png
DAW-Magazine.png

ONLINE MARKETING TRAINING

VOOR ADVOCATENKANTOREN 

Nog niet zo lang geleden was een eenvoudige website van uw advocatenkantoor voldoende om uw vertrouwde marketingmethoden te completeren. Inmiddels zijn publicaties in vakbladen, congressen, en advertenties lang niet voldoende om nieuwe clienten te werven. Uw concurrenten bloggen, adverteren via Google en sociale media, en passen slimme technieken toe om hoger in online zoekmachines zoals Google terecht te komen. Wist u dat inmiddels meer dan 50% van alle particulieren en ondernemers hun advocaat via internet vindt? Laat u kansen liggen? Hoe bepaalt u hoe uw praktijk het best gediend is met al die nieuwe ontwikkelingen? Welke bestaande marketingactiviteiten moet u laten vallen en welke kunt u het beste oppakken? Op deze vragen en meer geeft de Online Marketing Academy een antwoord.

 
Schrijf je in

ONLINE MARKETING VOOR ADVOCATENKANTOREN

WAT KUN JE DOEN?

Icon_Graduation_OMA-F_PNG.png

MARKETING ACADEMY

Het eBook bestaat uit zes modules. Elke module neemt ongeveer een uur in beslag en sluit af met een oefening. Bouw aan de hand van de gids een praktisch online marketing plan waarmee u direct aan de slag kunt.
Icon_Teaching_OMA-F_PNG.png

MARKETING SEMINAR

Laat u in een namiddag door online marketing experts napraten over de laatste ontwikkelingen en strategieën voor advocatenkantoren. 
Icon_Check_OMA-F_PNG.png

ONLINE FITNESS CHECK

Doe de online check en krijg van ons een persoonlijk rapport met daarin een analyse van de uitdagingen en kansen van uw kantoor op het gebied van marketing. 
Icon_OMA-F_AdviesOpMaat_PNG.png

Advies op maat

Benieuwd welke methodes effectief zijn en passen bij uw kantoor? Stel al uw vragen over verschillende marketing methodes tijdens het seminar. Kom erachter hoe je jouw kantoor het beste op de kaart kan zetten. 
Footer.png

WIE ZITTEN ER ACHTER DE ONLINE ACADEMY

De Online Marketing Academy is een samenwerking tussen Cliptoo en Advieskeuze. 

CLIPTOO

Cliptoo Marketing, is een B2B inbound marketing bureau die bedrijven helpt  bij het vormgeven van 'Thought leadership' en leadgeneratie. Het buro ondersteunt bij het realiseren van buyer persona projecten, inbound marketing strategie, zoekmachine marketing, website development, content marketing en implementatie van hubspot software.

DE ADVOCATENWIJZER

De Advocatenwijzer is hét juridische kennisplatform van Nederland. Rechtzoekenden vinden er advocaten en advocaten werven er clienten. Online marketing is ‘core business’ voor De Advocatenwijzer. Het team beschikt over een unieke combinatie van jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en uitgebreide kennis van de advocatuur.

Footer.png

DOWNLOAD DE ONLINE MARKETING ACADEMY

Schrijf je in
Ontvang elke week per mail een nieuwe module

MEEST RECENTE BLOG POSTS