Cliptoo
Advieskeuze
Online marketing academy
Online Marketing Academy modules

ONLINE MARKETING ACADEMY 
voor financieel advieskantoren

Nog niet lang geleden was het voldoende om traditionele marketingmethoden voor jouw kantoor in te zetten. Inmiddels zijn congressen, publicaties in vakbladen en advertenties in De Gouden Gids lang niet voldoende om nieuwe klanten te werven. Inmiddels bloggen je concurrenten, adverteren ze via Google, zijn ze actief op sociale media en passen ze slimme technieken toe om hoger in search engine rankings te komen. Sinds de invoer van het provisieverbod in 2013 oriënteren steeds meer consumenten zich online op financiële producten en diensten. Laat jij geen kansen liggen? Hoe bepaal je hoe jouw kantoor het best gediend is met al die nieuwe ontwikkelingen? Welke bestaande marketingactiviteiten kun je laten vallen en welke kun je het beste oppakken? Op deze vragen en meer geeft deze online marketing academy doormiddel van zes modules een antwoord.

 

Schrijf je in
En ontvang elke week  per mail een nieuwe module

ONLINE MARKETING VOOR FINANCIEEL ADVIESKANTOREN

WAT KUN Je DOEN? 

Ebook Marketing Academy

EBOOK MARKETING ACADEMY

Download het eBook bestaat uit zes modules. Elke module neemt ongeveer een uur in beslag en sluit af met een oefening. Bouw aan de hand van de gids een praktisch online marketing plan waarmee u direct aan de slag kunt.
Seminar

SEMINAR

Laat je in een namiddag door online marketing experts bijpraten over de laatste ontwikkelingen en strategieën voor financieel advieskantoren
Online website check

ONLINE WEBSITE CHECK

Doe de online website check en krijg van ons een persoonlijk rapport met daarin een analyse van je kantoorwebsite en ontvang tips van onze experts
Inbound gesprek

Inbound gesprek

Benieuwd welke methodes effectief zijn en passen bij jouw kantoor? Stel al je vragen over de inbound marketing methode tijdens een persoonlijk gesprek. Ontdek hoe je jouw kantoor nog beter op de kaart kunt zetten.
Online marketing academy

OVER DE INITIATIEFNEMERS 

De online marketing academy is een samenwerking tussen
Cliptoo Marketing en Advieskeuze.nl. 

 

CLIPTOO MARKETING

Cliptoo Marketing, is een B2B inbound marketing bureau die bedrijven helpt  bij het vormgeven van 'Thought leadership' en leadgeneratie. Het bureau ondersteund bij het realiseren van buyer persona projecten, inbound marketing strategie, zoekmachine marketing, website development, content marketing en implementatie van hubspot software.

ADVIESKEUZE.NL

Advieskeuze.nl is het onafhankelijke consumentenplatform voor financieel advies in Nederland. Door het tonen van relevante kantoorinformatie en het verzamelen van betrouwbare klantreviews maakt Advieskeuze.nl de dienstverlening van financiële adviseurs inzichtelijk en helpt de consument bij het maken van een betere keuze voor een dienstverlener. Advieskeuze.nl is een onafhankelijk onderdeel van de Consumentenbond.

Online marketing academy

DOWNLOAD DE ONLINE MARKETING ACADEMY

Schrijf je in
En ontvang elke week per mail een nieuwe module

Lees ONZE blogs