header-slider-bijteun-mprise-kantoor-gebouw-webdesign.jpg

Cliptoo Marketing, 

Bureau voor B2B

Inbound Marketing & Sales

ONZE MISSIE: MEER GRIP OP JOUW FUNNEL

Wij hebben een missie! In die missie gaat het niet om ons. Het gaat om jouw marketing funnel en verkoopresultaat. Het gaat erom dat jij beter grip krijgt op je funnel. Meer grip staat wat ons betreft gelijk aan een effectievere lead generatie.

Grip op je marketing en verkoop funnel kun je krijgen door aan te sluiten op het koopgedrag van de 'buyer'. Dat wil zeggen, gevonden worden wanneer je prospect op zoek is naar producten of diensten. Maar ook ervoor zorgen dat 'buyers' enthousiast wordt over de manier waarop ze geholpen worden met relevante en waardevolle content tijdens de 'buyer journey'. 

Cliptoo Marketing helpt nationale en internationale B2B bedrijven met hun groei strategie door het innoveren van marketing en sales, het implementeren van B2B inbound marketing programma’s  en het realiseren van meer grip op de sales en marketing funnel. 

Het door Cliptoo Marketing ontwikkelde ‘accelerate B2B inbound marketing programma’ is gebaseerd op de Hubspot inbound marketing methode, uitgebreide ervaring met inbound  marketing implementaties en maakt gebruik  van de Hubspot inbound marketing software.

Wij ondersteunen met passie en creativiteit sales en marketing teams bij het realiseren van lead generatie en lead nurturing programma’s, buyer persona’s, content marketing programma's die aansluiten bij de buyers journey, Hubspot implementaties, SEO & SEA marketing en website design en ontwikkeling.

Cliptoo Marketing is jouw partner voor b2b inbound marketing en inbound sales. De inbound marketing methode is de basis voor onze aanpak. Met een bewezen implementatie aanpak, onze kennis en ervaring realiseren wij sinds 2013 betere marketing en verkoop resultaten voor onze klanten. 

PlatinumBadge2.0.png

3 Highlights van Cliptoo

Icon_Funnel.png

#1 Grip op je funnel

Wil je meer grip op je marketing en sales funnel? Dan kun je bij ons profiteren van onze bewezen aanpak, kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij (inter)nationale b2b ondernemingen. 

Icon_Globe.png

#2 Internationaal Team

Cliptoo Marketing werkt voor internationale klanten waaronder Randstad, Adama, Boon Edam. Samen met ons internationale inbound marketing team in Kaapstad realiseren we content, websites en lead management.

Icon_Magnet.png

#3 Inbound Specialisten

We zorgen dat we op de hoogte blijven van de nieuwste inbound marketing technieken
en het laatste  inbound marketing nieuws. 
Op die manier kunnen we zo goed mogelijk ondersteunen bij de meest uiteenlopende vraagstukken.

ONZE KLANTEN

icon-24.png

OP ZOEK NAAR NIEUWE LEADS? 

Bel ons vandaag nog!