header-slider-bijteun-mprise-kantoor-gebouw-webdesign.jpg

Cliptoo Marketing, 

Bureau voor B2B

Inbound Marketing & Sales

ONZE MISSIE: MEER GRIP OP JOUW FUNNEL

Wij hebben een missie! In die missie gaat het niet om ons. Het gaat om jouw marketing funnel en verkoopresultaat. Het gaat erom dat jij beter grip krijgt op je funnel. Meer grip staat wat ons betreft gelijk aan een effectievere leadgeneratie.

Grip op je marketing en verkoop funnel krijg je door aansluiting te vinden op het koopgedrag van de 'buyer persona'. Dat wil zeggen: gevonden worden wanneer je prospect op zoek is naar producten of diensten. Maar ook ervoor zorgen dat klanten enthousiast worden over de manier waarop ze geholpen worden met relevante en waardevolle content tijdens hun 'buyer journey'. 

Cliptoo Marketing helpt nationale en internationale B2B bedrijven met hun groeistrategie door:

  • Het innoveren van marketing en sales.
  • Het implementeren van B2B inbound marketing programma’s.
  • Het realiseren van meer grip op de sales en marketing funnel.

Het door Cliptoo Marketing ontwikkelde ‘accelerate B2B inbound marketing programma’ is gebaseerd op de Hubspot inbound marketing methode en praktijkervaring in diverse inbound marketing implementaties. We maken hierbij gebruik  van de Hubspot inbound marketing software.

Wij ondersteunen met passie en creativiteit sales en marketing teams bij het realiseren van:

  • Lead generatie en lead nurturing programma’s.
  • Buyer persona’s.
  • Content marketing programma's die aansluiten bij de buyer journey.
  • Hubspot implementaties.
  • SEO & SEA marketing.
  • Website design en ontwikkeling.

Cliptoo Marketing is jouw partner voor b2b inbound marketing en inbound sales. De inbound marketing methode is de basis voor onze aanpak. Met een bewezen implementatie aanpak en onze kennis en ervaring realiseren wij sinds 2013 betere marketing- en verkoopresultaten voor onze klanten. 

PlatinumBadge2.0.png

3 Highlights van Cliptoo

Icon_Funnel.png

ervaren hubspot specialisten

Wil je meer grip op Hubspot en op je marketing en sales funnel? Dan profiteer je bij ons van een bewezen inbound marketing aanpak, uitgebreide kennis en ervaring die we de afgelopen 6 jaar hebben opgedaan. 

Icon_Globe.png

Internationale ondersteuning

Cliptoo Marketing heeft een track record opgebouwd in het ondersteunen van Hubspot implementaties in het buitenland. Wij helpen klanten met vestigingen o.a. in Nederland, Groot-Brittannië , USA, Vietnam, Israel, Denemarken.

Icon_Magnet.png

pragmatische marketing & sales experts 

Ons team heeft een uitgebreide praktijk ervaring op gebied van verkoop- en marketing processen, digitale marketing, SEO, website design en creatie.

ONZE KLANTEN

icon-24.png

OP ZOEK NAAR NIEUWE LEADS? 

Bel ons vandaag nog!