Social media

 

SOCIAL MEDIA

Doormiddel van een goede social media strategie helpen we je content te verspreiden en op een persoonlijke manier met je doelgroep in contact te komen

Social media strategie

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Social media biedt je de mogelijkheid om je content te verspreiden en om op een persoonlijke manier met je doelgroep in contact te komen. Om beide dingen zo effectief mogelijk te kunnen doen, helpen wij je bij het op zetten van je social media strategie. 

Aan de hand jouw doelen, de content die je te bieden hebt en het social media gebruik van je doelgroep zetten we samen met jou een strategie in elkaar waarmee je bezoekers naar je website zal halen en waarmee je op een persoonlijke manier met je doelgroep kan communiceren. 

Neem gerust contact op met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe wij je kunnen helpen bij het uit denken van een effectieve social media strategie. 

 

SOCIAL MEDIA PLANNEN EN ANALYSEREN

Om consistent te kunnen blijven posten op social media is een goede planning erg belangrijk. Wij helpen je bij het opzetten van een overzichtelijke social media content kalender waarmee je berichten klaar kan zetten en kan in spelen op actualiteiten. 

Met de marketing software van HubSpot helpen we je om je berichten van te voren klaar te zetten, en alle activiteiten op één plek bij te houden. De software biedt ook de mogelijkheid om alle social media inspanningen op een overzichtelijke manier te analyseren. Op die manier kunnen we de social media strategie blijven verbeteren.

Neem gerust contact op met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe we je kunnen helpen met een goede social media planning en hoe de marketing software van HubSpot de uitvoering ervan kan verbeteren.

Social media analyseren
Social selling

SOCIAL SELLING

Social selling is het proces van het onderzoeken, in contact komen en communiceren met prospects en klanten op social media (met name Twitter en LinkedIn). Door te kijken waar je prospects en klanten het over hebben op social media kan je ze beter leren begrijpen en uiteindelijk beter helpen. 

Door de marketing software van HubSpot hiervoor in te zetten, kan je social selling meteen gemakkelijk integreren in je sales proces. 

Neem gerust contact op met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe we je kunnen helpen met social selling. 

 

 

Aan de slag met inbound marketing? Vraag een gratis adviesgesprek aan


Onze inbound marketing consultants staan voor je klaar. Heeft jouw onderneming uitdagingen met betrekking tot realiseren van groei doormiddel van je marketing en sales inspanningen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.