cliptoo_videomarketing_hubspot-1024x391.jpg

 

 TwentyThree™ & Hubspot
Meer Resultaat Met Video marketing

Versterk de grip op je video marketing funnel. Maak nu gebruik van de Hubspot-TwentyThree integratie.
Realtime conversie, geïntegreerd in je inbound marketing platform.

Historisch gezien waren video en marketing automation twee afzonderlijke werelden. Die tijd is voorbij! Met de TwentyThree-HubSpot integratie ben je in staat om:

  • Video kijkers om te zetten naar leads
  • Leads te scoren op basis van video engagement
  • Workflows uit te voeren op bestaande HubSpot-contacten die jouw video's frequent bekijken
  • Videogedrag aan te moedigen
people-2
collector-2
thumbnail-3

Two-Way Sync 

Een uitgekiende integratie zorgt ervoor dat activiteit van kijkers wordt bijgehouden in HubSpot. TwentyThree synchroniseert gegevens met behulp van de cookie tracking van HubSpot, waardoor je de meest nauwkeurige engagement data in Hubspot opslaat.

Conversie data 

50% van alle marketinggegevens komt uit video engagement. Met TwentyThree en HubSpot bekijken marketeers het videogedrag van leads rechtstreeks in HubSpot. Deze gegevens zijn tevens beschikbaar voor lead nurturing en het triggeren van workflows.

Video previews 

Geanimeerde miniaturen in e-mails verhogen de click-through-rates (CTR) met maar liefst 62%.
TwentyThree maakt het heel eenvoudig om deze geanimeerde miniaturen (GIF's) in te voegen in HubSpot e-mails en workflows.

overview
"We meten nu meer en scoren leads op hun betrokkenheid. Daarnaast leggen we de contact- en gedragsgegevens vast van (video) kijkers. In die eerste maand zagen we dat 50% van alle gegenereerde leads afkomstig waren van TwentyThree & HubSpot-videocollectoren."

Christian Johansen, Digital Marketing Specialist bij Universal Robots

 

Aan de slag met video marketing?
Plan direct je gesprek


Onze inbound marketing consultants staan voor je klaar. Heeft jouw onderneming uitdagingen met betrekking tot het realiseren van groei in marketing en sales? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.