BG_SEO.jpg

 

ZOEKMACHINE MARKETING

Met een duidelijk SEO plan helpen we je vindbaar te worden voor jouw doelgroep

 

Afbeelding_ZoekwoordenOnderzoek_Resized.png

ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

Effectieve zoekmachine marketing begint met een zoekwoorden onderzoek. Voordat je pagina's gaat optimaliseren of op zoekwoorden gaat adverteren, wil je weten welke zoekwoorden voor jouw doel het meest belangrijk zijn. 

Tijdens een zoekwoordenonderzoek is het belangrijk om er achter te komen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek gaat en welke zoektermen zij gebruiken. Samen met een analyze van zoekwoorden leg je met deze informatie een goede basis voor je zoekmachine marketing. 

Maak gerust een afspraak met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe wij met een goed zoekwoordenonderzoek samen met jou de basis voor een effectief zoekmachine marketing plan kunnen leggen. 

 

ON EN OFF PAGE SEO 

Zodra je een goed beeld hebt van de zoekwoorden waar je op gevonden wil worden, kan je je website gaan optimaliseren voor de zoekmachines. Er zijn verschillende activiteiten die je kan doen om jouw vindbaarheid te optimaliseren. 

Om de kwaliteit van je website te kunnen beoordelen, wordt er gekeken naar de snelheid en leesbaarheid van je website en naar de content die op je website te vinden is. Doormiddel van on page SEO zorgen wij ervoor dat jouw website op deze vlakken zo goed mogelijk geoptimaliseerd is. 

Naast snelheid, leesbaarheid en content wordt er ook rekening gehouden met de autoriteit van je website. De activiteiten die hier aan bij dragen worden off page SEO genoemd. Wij bedenken samen met jou een strategie die er doormiddel van dingen als linkbuilding voor zal zorgen dat de autoriteit van jouw website zal stijgen. 

Afbeelding_OnEnOffPageSEO_Resized.png
Afbeelding_Interviews.png

GOOGLE ADWORDS

On en off page SEO op basis van een goed zoekwoordenonderzoek zou er in principe voor moeten zorgen dat het aantal bezoekers vanuit zoekmachines vanzelf gaat stijgen. Maar als je dit aantal op een korte termijn aanzienlijk wil verhogen, is Google Adwords een enorm krachtige manier om dit te doen. 

We helpen je bij het opzetten van Google Adwords campagnes die er voor zorgt dat de juiste bezoekers op je website terecht komen. Door te blijven analyseren helpen we je om het meeste uit elke klik te kunnen halen. 

Neem gerust contact op met één van onze inbound marketing consultants om te kijken hoe we jou kunnen ondersteunen bij het opzetten van succesvolle Google Adwords campagnes. 

 

Aan de slag met Zoekmachine marketing? Plan je gesprek hier...


Onze inbound marketing consultants staan voor je klaar. Heeft jouw onderneming uitdagingen met betrekking tot realiseren van groei doormiddel van je marketing en sales inspanningen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.